февруари 5, 2020

За повеќе информации кликнете на банерот !!!

септември 3, 2019

Почитувани соработници. Во тек е Септемвриска АКЦИЈА на чадори. Повеќе модели и бои, по одлични цени и -10% попуст овој месец. Минимална количина за нарачка 10 парчиња. Промоцијата важи до крајот на месец Септември- или до трошење на количините. Подгответе се навреме за дождливиот период што следи.

август 19, 2019

Почитувани соработници. Ве известуваме дека во тек е промоција – 10% Попуст на сите артикли од каталогот BEST PROMO 2019. Минимална количина за нарачка е 100 парчиња по артикл. Промоцијата трае до 31.08.2019 година. https://popecompany.com.mk/wp-content/uploads/2019/05/Best-Promo-Catalog.pdf

јануари 10, 2019

Ви го претставуваме нашиот нов бренд #PROMOBEST – кој преставува сопствен бренд за конкурентни производи директно произведени во фабрика во Кина и ЕУ за нас

јануари 9, 2019

Почитувани наши клиенти Ве известуваме дека ни пристигна новата маица од познатиот бренд „Fruit of the Loom“ – ICONIC T

јануари 8, 2019

Ви ја претставуваме новата капа од брендот #ATLANTIS – #AtlantisConnect со чип #NFC технологија на која можете да снимата Ваши податоци, а клиентите да ги исчитуваат.

Добијте одговор на секое ваше прашање